Krebsehale/fennikel salat
Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs Indsendt af : Simone Indsendt : Red : |
|
|
Hæld væden fra halerne og skyl dem evt. Fordel salaten ud på et fad og læg krebsehalerne ovenpå. Riv fennikelen i strimler og læg dem dernæst på halerne. Limen presses og saften hældes på salaten. Dryp lidt olivenolie ovenpå og kryder salaten med salt og peber.
Tips: Serveres som forret |
|
Opskriften er vist 14230 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne