Kyllinggryde
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : |
|
|
Skær kyllingen og porren i mindre stykker, brun dem i fedtstoffet.
Tilsæt bouillon og krydderier.
Kog ved svag varme i ca 10 min til kyllingen er færdig.
Skræl appelsinen og skær i både, så du undgår hinderne.
Læg dem i og lad dem blive gennemvarme.
Smag til.
Server med en god salat og kogt ris.
|
|
Opskriften er vist 18445 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-07-19 20:38:58 Udmærket,- hurtigt lavet kaloriefattig ret. Bodil |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne