Kyllinggryde

Kyllinggryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kyllingebryst ca 100 g
1 porre
1 tsk.margarine gerne flydende
1 dl.hønsebouillon af 0.5 terning
0.5 tsk.rosmarin
1 lille appelsin
2.5 dl.kogt ris
 grøn salat
 
Opskrift:
Skær kyllingen og porren i mindre stykker, brun dem i fedtstoffet. Tilsæt bouillon og krydderier. Kog ved svag varme i ca 10 min til kyllingen er færdig. Skræl appelsinen og skær i både, så du undgår hinderne. Læg dem i og lad dem blive gennemvarme. Smag til. Server med en god salat og kogt ris.





karakterer:
Opskriften er vist 18445 gange,
og udskrevet 201 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-19 20:38:58
Udmærket,- hurtigt lavet kaloriefattig ret. Bodil