Kyllinggryde med æbler og svampe
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
En rigtig efterårsret med æbler, svampe og frisk timian. Jeg plejer at servere den med en kraftig rodfrugtmos af kartofler, selleri og gulerod, smagt til med masser af persille. Men en helt regulær kogt kartoffel kan nu også gå. Eller ris hvis du har travlt. Snit løget i meget smalle både. Rens svampene og riv evt. de store i mindre stykker. Fjern kærnehuset fra æblet og skær også det i smalle både. Opvarm smørret i en gryde og steg kødet gyldent og sprødt. Det er vigtigt, at det ikke blot står og koger i sin egen saft, så det kan være en god ide at duppe kødet helt tørt med køkkenrulle inden stegningen. Kom nu svampe og løg i gryden og lad det stege med et øjeblik til svampene er gyldne. Tilsæt æbler og lad dem stege med, til de netop har taget farve. Tilsæt æblejuice eller æblecider og lad retten småsimre i 10-15 minutter. Smag til med salt, peber og frisk timian. Jævn saucen med Maizenajævner.
|
|
Opskriften er vist 12882 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne