Helstegt kylling i kokossauce (kai ob nam kathi)
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Thailand Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Steg kyllingen mør og gennemstegt i ovnen eller i en gryde. Imens tilberedes saucen, så den er klar, når kyllingen er færdigstegt.
Alle ingredienser til saucen - undtagen olie og kokosmælk - findeles til en pasta i en morter. Kom olien i en tykbundet gryde, der er stor nok til at rumme kyllingen, og steg pastaen igennem. Tilsæt kokosmælk, rør det godt sammen, og lad det koge langsomt ind. Saucen skal være så tyk, at den hænger ved kyllingen. Læg den stegte kylling ned i gryden og dæk den forsigtigt med saucen over det hele. Lad det simre et par minutter. Pynt med chiliringe og korianderkviste - og server med varme ris til. |
|
Opskriften er vist 34956 gange,
og udskrevet 664 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-10-31 17:49:40 Udemærket opskrift Prøv den med andebrysk Else - 2005-01-01 01:01:01 Lyder lækkert og spændende.. hvorfor kan man ikke bare koge kylling med nogle grønsager først - så er der jo en god suppe til andre retter? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne