Gorgonzolafyldt kylling med tranebær
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Skær en lille lomme / rille i kyllingebrysterne og fyld lommen med gorgonzola.
Kyllingebrysterne steges herefter på en meget varm pande, til de er gennemstegt. Urterne skæres i passende stykker og sauteres med salvie og hvidløg. Honning koges op på panden, og tranebær vendes i. Anret den fyldte kylling sammen med urterne og tranebærrene p en varm tallerken. Som tilbehør kan serveres ris. |
|
Opskriften er vist 15098 gange,
og udskrevet 467 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne