Fyldt kyllingebryst

Fyldt kyllingebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     
Fyldt kyllingebryst, billede 4 Fyldt kyllingebryst, billede 1 Fyldt kyllingebryst, billede 2 Fyldt kyllingebryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
140 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
8 skiver Ost. fast. 20+. alle typer 1 skive ost vejer ca. 25 gram.
50 gram Spinat, frisk nippet for stilke
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sauce:
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Flæk Kyllingebrysterne næsten helt igennem med en skarp kniv. Fold kødet ud til et stort stykke og bank det ud, så tyndt som det er muligt, evt. mellem pergamentpapir.

Læg skinke og osteskiver på kyllingekødet sammen med spinatblade og drys med salt og peber. Rul Kyllingebrysterne sammen og hold dem sammen med en tandstik eller bind bomulds snor om.

Vend kødet i mel og brun kyllingerullerne godt på alle sider i smør og olie og læg dem i et ovnfast fad.

Kom vin, bouillon og citronsaft i en pande, kog det hele ind for kraftig varme i 1 minut. Smag til med salt og peber. Pisk smørret i og hæld denne sauce ved kødet. Sæt retten i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i 6-8 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 218856 gange,
og udskrevet 4963 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8802 (2095 kcal)
KJ pr. Pers. 2200 (523 kcal)
Vægt ialt 1265 gram
Vægt pr. Pers. 316 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 695 KJ (165 kcal)
Protein 19.3 gram
Fedt 9.2 gram
Kulhydrat 0.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-06 11:47:13
dejlig superopskrift. selv mine venners forvente ganer gav top karakter

  -   2011-10-15 16:45:35
Har lavet denne ret flere gange og den er altid et super hit.

  -   2011-09-15 08:31:19
Det smagte bare så godt.

  -   2011-04-13 09:25:44
Kan man ikke lide spinat, så brug hakket persille i stedet for, smager også skønt.

  -   2011-02-16 19:19:19
Lækker, lækker, lækker.... Et must til den som elsker såvel kylling som ost..... Dejligt kombineret i denne ret.....

  -   2010-05-02 21:07:59
Hvis det er store kyllingebryster skal de have op imod 20 min i ovnen ellers er de ikke færdige.. men en rigtig god ret!!! grønne asparges og frisk pasta til kan anbefales. og evt en svampe stuvning

  -   2009-08-15 10:17:50
På billedet har vi serveret med ovnbagte kartofler, friske grønne bønner og nye gulerødder med top.

  -   2007-09-25 18:56:42
Dejlig opskrift - men endnu bedre hvis der tilføjes syltede paprika i kyllinge

  -   2007-09-25 18:56:42
Dejlig opskrift - men endnu bedre hvis der tilføjes syltede paprika i kyllinge

  -   2007-09-19 10:34:16
Prøv at vikle bacon omkring, det holder kødet sammen og smager rigtig godt :-)

  -   2007-09-12 17:36:59
eller ovnbagte rødbader. guf

  -   2007-04-14 08:27:38
Prøv med bagte grøntsager til - det er godt!

  -   2007-02-15 11:05:28
Det er en super opskrift - hvis/når andre har prøvet den, så vil jeg gerne høre, hvilket tilbehør, I har forsøgt med. Alm. hvide kartofter er lidt kedeligt

  -   2007-01-19 08:09:23
Denne opskrift kan absolut anbefales - Kyllingerullerne smager rigtig dejligt