Fyldt kyllingebryst
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 219003 gange,
og udskrevet 4964 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (35 stemmer) |
|
Kommentarer piaelia - 2012-04-06 11:47:13 dejlig superopskrift. selv mine venners forvente ganer gav top karakter Smil - 2011-10-15 16:45:35 Har lavet denne ret flere gange og den er altid et super hit. Fam. Valeur - 2011-09-15 08:31:19 Det smagte bare så godt. benthe - 2011-04-13 09:25:44 Kan man ikke lide spinat, så brug hakket persille i stedet for, smager også skønt. Rumlepot - 2011-02-16 19:19:19 Lækker, lækker, lækker.... Et must til den som elsker såvel kylling som ost..... Dejligt kombineret i denne ret..... Lotte - 2010-05-02 21:07:59 Hvis det er store kyllingebryster skal de have op imod 20 min i ovnen ellers er de ikke færdige.. men en rigtig god ret!!! grønne asparges og frisk pasta til kan anbefales. og evt en svampe stuvning Per - 2009-08-15 10:17:50 På billedet har vi serveret med ovnbagte kartofler, friske grønne bønner og nye gulerødder med top. Ab - 2007-09-25 18:56:42 Dejlig opskrift - men endnu bedre hvis der tilføjes syltede paprika i kyllinge Ab - 2007-09-25 18:56:42 Dejlig opskrift - men endnu bedre hvis der tilføjes syltede paprika i kyllinge Helle Nielsen - 2007-09-19 10:34:16 Prøv at vikle bacon omkring, det holder kødet sammen og smager rigtig godt :-) Martin - 2007-09-12 17:36:59 eller ovnbagte rødbader. guf EG - 2007-04-14 08:27:38 Prøv med bagte grøntsager til - det er godt! Fru Hansen - 2007-02-15 11:05:28 Det er en super opskrift - hvis/når andre har prøvet den, så vil jeg gerne høre, hvilket tilbehør, I har forsøgt med. Alm. hvide kartofter er lidt kedeligt Fru Hansen - 2007-01-19 08:09:23 Denne opskrift kan absolut anbefales - Kyllingerullerne smager rigtig dejligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne