Estragon kyllingebryst på salat med spirer
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Skindet fjernes fra kyllingebrysterne og disse marineres med olivenolie og finthakket, skyllet estragon i en times tid.
Kyllingeskindet strimles og ristes i lidt olie. Tilsæt brødternene og rist dem gyldne og læg dem herefter på fedtsugende papir. Grøntsager og spirer skylles og slynges fri for væde. Tomater (brug kun tomatkødet), asparges, radise og agurk findeles og befries for eventuelle kerner. Balsamicoeddiken røres med olien til en dressing som tilsmages med salt og peber. Heri vendes salat, spirer og grøntsager. De marinerede kyllingebryster ristes på en varm grillpande og steges derefter færdig i ovnen. Anretning: Salaten anrettes på en tallerken og garneres med de lune kyllingebryster, der dekoreres med brødtern og sprødstegt kyllingeskind samt estragonkviste. |
|
Opskriften er vist 13828 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne