Estragon kyllingebryst på salat med spirer

Estragon kyllingebryst på salat med spirer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stk.kyllingebryst med skind
0.5 dl.olivenolie
1 lille bundt estragon
 
 Salat:
 fx. Rucolasalat radiser grønne asparges tomat agurk purløg kørvel solsikkespirer sukkerspirer
2 skiversandwichbrød skåret i tern
 
 Dressing:
3 delebalsamicoeddike, hvid
3 deleolivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skindet fjernes fra kyllingebrysterne og disse marineres med olivenolie og finthakket, skyllet estragon i en times tid.

Kyllingeskindet strimles og ristes i lidt olie. Tilsæt brødternene og rist dem gyldne og læg dem herefter på fedtsugende papir.

Grøntsager og spirer skylles og slynges fri for væde. Tomater (brug kun tomatkødet), asparges, radise og agurk findeles og befries for eventuelle kerner.

Balsamicoeddiken røres med olien til en dressing som tilsmages med salt og peber. Heri vendes salat, spirer og grøntsager.

De marinerede kyllingebryster ristes på en varm grillpande og steges derefter færdig i ovnen.

Anretning:
Salaten anrettes på en tallerken og garneres med de lune kyllingebryster, der dekoreres med brødtern og sprødstegt kyllingeskind samt estragonkviste.





karakterer:
Opskriften er vist 13826 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu