Asiatisk yoghurtkylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Asien Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Skær hver kylling ud i 6 stykker (bryst, overlår og underlår). Bland alle ingredienser til yoghurtmixen og hæld denne over kyllingen. Masser grundigt og mariner kødet i køleskabet natten over.
Sauce: Varm jomfruolivenolien op i en gryde. Tilsæt hvidløg, rødløg og agurk og sauter i 5 – 10 minutter. Kom krydderier og tomater i gryden og lad det simre i ca. 15 – 20 minutter. Tag gryden af varmen. Tænd ovnen på 200 grader. Tag kyllingestykkerne op af marinaden, skrab marinaden af og gem den til senere. Steg stykkerne gyldne i jomfruolivenolie på skindsiden, krydr med salt og friskkværnet peber. Sæt kyllingestykkerne i ovnen og bag dem i 25 – 30 minutter. Lad kyllingestykkerne hvile 5 minutter inden servering. Varm saucen op igen. Tilsæt marinaden fra yoghurtmixen og tilsæt den græske yoghurt til montering af saucen. Kog et par minutter og server saucen over kyllingestykkerne. Forslag til tilbehør – nye kartofler og sauteret spinat, eller kogte jasminris. |
|
Opskriften er vist 27743 gange,
og udskrevet 517 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2011-05-13 18:28:55 Alt Alt Aaalt! For mange ingredienser. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne