Leverpostej 05
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt af : Tina Warren Goldschmidt Indsendt : Red : |
|
|
Lever, spæk, løg og evt ansjoser/sild hakkes i kødhakker. Æg, mel, salt og mælk tilsættes. Det hele røres let sammen og hældes i en folieform. Bages i vandbad ved 170 grader C i 1 1/4 time
Tips: Smager bedst nybagt og let afkølet på et stk brød med rødbede på. Er også god til jule-påskefrokosten |
|
Opskriften er vist 11613 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne