Kylling i masaman karry
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Snit kødet ud i 5 cm strimler.
Kog kødet i kokosmælk indtil det er mørt.
Opvarm kokosmælk i en pande indtil olie kommer op til overfladen, tilsæt pastaen.
Koges indtil det dufter.
Hæld det sammen kødet og tilsæt peanuts. Smag til så det er sød, saltet og syrlig ved at tilsætte palm sukker, tamarind juice og lime juice.
Tilsæt karry blade, kardemomme, kanel, kartofler samt løg.
Varm det hele indtil det er nok.
Chili pasta: Hæld alle pasta ingredienserne i en morter og stød/bland det godt sammen med støderne til det er en pasta. |
|
Opskriften er vist 32050 gange,
og udskrevet 437 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Dingenot - 2012-10-11 22:05:45 Hvor meget er 4 kopper kokosmælk? Vinod - 2011-07-02 13:46:09 Karry blade kommer fra en busk latinsk navn Murraya koenigii. Jesper - 2011-04-19 18:33:55 hmm der altså ikke noget der hedder "karry blade"! Karry er bare et kryddermix fra asien og ikke en plante! Så det kan smage meget forskelligt Vest - 2007-06-25 13:59:45 Undlad ALDRIG peanuts. Retten er bare ikke det samme. Har prøvet det så mange steder efterhånden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne