Gammeldags kylling med skilt sauce
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens kyllingen for eventuelle indvoldsrester. Stop den med persillen, estragonen og den syltede citron.
Brun kyllingen i smørret i en tykbundet gryde der ikke er for stor. Når den er gylden over det hele skruer man ned for varmen. Hæld et par cm vand i bunden af gryden, og kom krydderbuketten i, dryp med tamari og peber. Lad kyllingen simre under låg i 40 minutter. Hæld fløden ved og tag låget af. Når låret slipper skroget er kyllingen færdig. Hvis saucen koger helt væk tilsættes noget mere under vejs. Når kyllingen er færdig tages den og krydderbuketten op. Saucen kan evt. koges noget mere ind, men den skal ikke samles, den skal netop være skilt. Smag til med salt og peber. Skær bryster og lår fra kyllingen og server dem med saucen, stikkelsbærkompot, nye kartofler og masser af hakket persille. |
|
Opskriften er vist 42890 gange,
og udskrevet 449 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Plet - 2011-08-16 12:30:14 Hvorfor kalder man det skilt sovs karinaxoxo - 2009-08-30 15:58:12 Ganske god ret... estragonen gi'r et godt pift til smagen i saucen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne