Appelsincoulis - Appelsin coulis
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : Red : |
|
|
Skræl appelsiner med kniv. Fjern den hvide hinde.
Strimle den gule skal.
Gi strimlerne et opkog 4 ganger, hver gang i nyt vand.
Skær fileterne ud (både uden skind) af de skrællede appelsiner.
hæld fileter og strimler i en gryde med sukkerlage, kanel og anis.
Pres resten av saften fra appelsinerne i gryden.
Tilsæt smør og lad saucen koge til det tykner.
Afkøl.
|
|
Opskriften er vist 25600 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne