Fahitas
Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i meget tynde strimler.
Hæld alle ingredienserne til marinaden sammen, undtagen majsmel. Hæld det over kødet og lad det marinere i mindst 2 timer. Imens skæres peberfrugterne i strimler og løg i små både og sættes til side. Når kødet er marineret færdigt tages det op af marinaden og dryppes af på noget køkkenrulle. Marinaden lægges til side og majsmelet røres i. Steg løg og peberfrugter klare og bløde, tages af. Lynsteg derefter kødet af et par gange i en meget varm wok. Bland kød og grøntsager og hæld lidt af marinaden i. Serveres i tortillas med creme fraiche og/eller guacamole. |
|
Opskriften er vist 60012 gange,
og udskrevet 670 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Vinnie, Præstø - 2008-04-06 08:55:38 Vi har nylig været i Mexico hvor vi fik denne dejlige ret. Der kunne man vælge mellem 3 slags kød: okse- svine- kyllingekød eller et mix heraf. Jeg laver retten med mixed kød. Og så lader jeg retten simre med hele marinaden til kødet er godt mørt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne