Kokosbar
Hovedingrediens : Nødder - Kokosnødder Indsendt : |
|
|
Hæld kokosmælk, glukose og smør i en gryde og varm det op til glukosen er smeltet.
Hak det hvidechokolade fint og kom det op i en skål, hæld kokosblandingen over og rør det godt igennem, tilsæt kokosmel og rør det sammen til en fast masse.
Stil det på køl til næste dag og form det til små barer, som overtrækkes med tempereret mørk chokolade.
Dyp barerne i chokoladen og stil dem på en rist eller på bagepapir.
Drys med lidt kokosmel.
De er klar, når chokoladen er størknet.
Lys chokolade kan også bruges til overtræk.
|
|
Opskriften er vist 12130 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne