Myslibar med digestive
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Indsendt : Red : |
|
|
De tørrede frugter skæres i mindre stykker.
Alle ingredienserne hældes i en røremaskine, og når det er rørt godt sammen, hældes massen over i en bradepande beklædt med film, og den trykkes jævnt ud.
Formen sættes i køleskabet og afkøles i mindst 2 timer, den kan sagtens stå et døgn i køleskab.
Smørcreme: Alle ingredienserne hældes i en skål og piskes sammen. Massen smøres ud på myslipladen, og formen sættes på køl endnu 1 time. Overtræk: Chokolade og smør smeltes over vandbad, og når det er smeltet, hældes det over på smørcremen. Formen sættes i køleskabet og er nu klar til brug, når chokoladen er størknet. Skæres ud i barer på 10x2 cm. |
|
Opskriften er vist 14239 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne