Runde rugkager
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Indsendt : |
|
|
Vandet lunes og heri røres gær og salt ud, inde de to slags mel æltes i, dejen røres sammen med en ske. Kom lidt hvedemel på bordet og ælt dejen her, den hæver i skålen, over drysset med lidt hvedemel. i ca. 25 min. Pladerne smøres. Dejen æltes om, deles ud i ca. 15 stykker, der hver rulles ud til tynde pandekager, der lægges på de smurte plader, prikkes her eller rulles ud med en ternet kagerulle. Efterhæver 10-15 min. og bager på nederste rille ( en plade ad gangen) ca. 4 min. ved 250 grader. Rugkagerne lægges oven på hinanden, efterhånden som de bages, og dækkes med et bagestykke, så at fugtigheden bliver ved dem og brødene forbliver bløde. Er dejlig med smør og ost.
|
|
Opskriften er vist 16523 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne