Røget lammerose med honningmarineret tranebær

Røget lammerose med honningmarineret tranebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.røget lammekølle
26 g.tranebær
50 g.Akaciehonning
2 dl.piskefløde
40 g.revet peberrod
0.5 citron
1 tsk.flormelis
2 mandariner skåret i filetter
 Feldsalat
 julesalat
 
Opskrift:
Honningmarineret tranebær: Akacien varmes i gryde i vandbad og tranebærrene tilsættes. Der gives et lille opkog. Trækker på køl 2 timer ved 5°.

Peberrodsalat:
Fløden piskes let og revet peberrod, citronsaft, flormelis vendes i.

Røget lammekølle skæres i tynde skiver og formes som roser. Anret på fad, pynt med mandarinfilet, julesalat og feldsalat. Server fx Valnøddebrød til.





karakterer:
Opskriften er vist 6714 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu