Røget lammerose med honningmarineret tranebær
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Honningmarineret tranebær:
Akacien varmes i gryde i vandbad og tranebærrene tilsættes.
Der gives et lille opkog.
Trækker på køl 2 timer ved 5°.
Peberrodsalat: Fløden piskes let og revet peberrod, citronsaft, flormelis vendes i. Røget lammekølle skæres i tynde skiver og formes som roser. Anret på fad, pynt med mandarinfilet, julesalat og feldsalat. Server fx Valnøddebrød til. |
|
Opskriften er vist 6714 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne