Jollof rice - røde ris
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker Indsendt : Red : |
|
|
Kyllinge- og lammekødsstykker svitses i palmeolien sammen med løg, flåede, hakkede tomater og chili. Tilsæt tomatpuré og lad simre i 1/2 time.
Herefter tilsættes bouillonterning, masala krydderi, klipfisk og laurbærblad, og retten simrer yderligere en times tid. Tilsæt nu grønne tomater og auberginer delt i kvarte, samt resten af grøntsagerne og lad dem koge med i ca. 20 min. Tag kød, fisk og grøntsager op, og tilsæt risen, der simrer i væden i ca. 2 timer med låg på. Til sidst kommes fisk, kød og grøntsager tilbage i gryden, og koges med i ca. ½ time. Blancher spinaten, hak den og smag til med salt, peber og chili. Serveres til som dip. |
|
Opskriften er vist 10824 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-07-14 12:23:59 Dette har INTET med Jollof at gøre! Couscous og massals krydderi????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne