Lammesteg med oliven
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Lammekødet drysses let med mel, lægges i en stegegryde og brunes på alle sider. Der krydres med salt og peber og saften af 1 citron. 1 1/4 dl bouillon hældes ved. Det hele steger 30 minutter ved svag varme under låg.
100 g oliven udstenes, peperoncino udkernes, begge dele hakkes fint og tilsættes lammet efter 30 minutters stegetid. Halvdelen af oreganobladene drysses i og resten af bouillonen hældes ved. Der steges under låg ca. 1 1/2 time, til kødet er færdigstegt og mørt. 50 g. hele oliven røres i. Prøv med en kødnål - stik den ned midt i - kommer der rød saft op skal der steges videre - er saften næsten helt klar er den ok. Saucen smages til med salt, peber og citronsaft. Kødet skæres i tynde skiver og anrettes på et forvarmet fad. Saucen hældes over og der drysses med frisk oregano. Serveres meget varm. Hvis saucen bliver ved med at være for flydende, koges den ind uden låg med noget fløde. Kom eventuelt nogle friske skovsvampe i saucen ca. 30 min. før stegen er færdig. |
|
Opskriften er vist 6720 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne