Hvidvinsmarineret lam
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : |
|
|
Lammekøllen udbenes og lægges op i et stort fad med frisk rosmarin, citronerne skåret i skiver, løgene i ringe (put også løgskallerne ned i), 1 flaske hvidvin, gulerødderne i store stykker og hvidløgsfeddene. Fadet dækkes med folie og stilles i køleskab i 1 døgn.
Hæld væden op i en gryde, tag citronskiverne fra og kog nu væden ind sammen med lammebenet.
Selleri og porre skæres i stave, lægges på den udfoldede kølle, der drysses med salt og peber, snøres sammen. og lægges i et fad - hæld resten af hvidvinen ved og steg ved 160ºC i ca 2 1/2 time. Kog væden ind sammen med den øvrige sauce og fløden til en passende konsistens
|
|
Opskriften er vist 11946 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-07-08 16:14:27 Hvad sker der med fx gulerødder og rosmarin og hvidløg undervejs? Hvad kommer med lammet i ovnen og hvad skal i gryden? Lidt mere udførligt. Tak. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne