Marineret, stegt lammekølle - i trykkoger

Marineret, stegt lammekølle - i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 lammekølle på 1500 g.
0.5 flaskerødvin
1.5 dl.olivenolie
1 skivet løg
2 tsk.friskhakket basilikum
50 g.smør
 salt
 peber
2 tsk.oregano eller merian
2 fedknuste hvidløg
 
Opskrift:
Puds lammekøllen fri for overflødigt fedt. Kom den i et dybt fad. Pisk vin og olie sammen og kom det hakkede løg i. Hæld det over køllen. Dæk den til og lad den marinere heri l døgn. Vend den et par gange under marineringen. Lad den marinerede kølle dryppe godt af. Gnid den med salt, peber og oregano eller merian. Lad smørret blive gyldent i trykkogeren. Brun køllen heri på alle sider. Hæld 2 dl af rødvinsmarinaden ved og kom de knuste hvidløgsfed i. Læg låg på gryden og bring den på tryk. Lad køllen stege i 25 min. Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt. Hæld evt. lidt mere marinade i skyen. Varm den igennem og smag den til. Server skysauce en til lammekøllen sammen med små pillekartofler samt en god salat.





karakterer:
Opskriften er vist 14760 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu