Marineret, stegt lammekølle - i trykkoger
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : |
|
|
Puds lammekøllen fri for overflødigt fedt.
Kom den i et dybt fad.
Pisk vin og olie sammen og kom det hakkede løg i.
Hæld det over køllen.
Dæk den til og lad den marinere heri l døgn.
Vend den et par gange under marineringen.
Lad den marinerede kølle dryppe godt af.
Gnid den med salt, peber og oregano eller merian.
Lad smørret blive gyldent i trykkogeren.
Brun køllen heri på alle sider.
Hæld 2 dl af rødvinsmarinaden ved og kom de knuste hvidløgsfed i.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad køllen stege i 25 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Hæld evt. lidt mere marinade i skyen.
Varm den igennem og smag den til.
Server skysauce en til lammekøllen sammen med små pillekartofler samt en god salat.
|
|
Opskriften er vist 14760 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne