Marineret Lammekølle med timian, citron og sauce Jus

Marineret Lammekølle med timian, citron og sauce Jus, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammekølle
 
 Marinade:
0.25 bdt.timian
0.5 citron
1 dl.Jomfruolivenolie
 
4 bagekartofler
1 fennikel
4 semi-soltørret tomater
200 g.smør
 
100 g.smør
 lidttimian
 citronskal
 salt
 
Opskrift:
Lammekøllen skal ligge i marinaden i 2 timer, derefter skal den steges i ovnen ved 180 º i 11/4 time og derefter hvile 15 min.

Fenniklen skæres i små tern og sauteres i smørret. Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver. Kom skiftevis fennikel og kartofler i cocotteskål og i midten lægges 1 stk. semi-soltørret tomat.

Sauce Jus:
Stegesky monteres med smør tilsættes timian og reven citronskal, smag til med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 16530 gange,
og udskrevet 183 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu