Marineret Lammekølle med timian, citron og sauce Jus
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Lammekøllen skal ligge i marinaden i 2 timer, derefter skal den steges i ovnen ved 180 º i 11/4 time og derefter hvile 15 min.
Fenniklen skæres i små tern og sauteres i smørret. Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver. Kom skiftevis fennikel og kartofler i cocotteskål og i midten lægges 1 stk. semi-soltørret tomat. Sauce Jus: Stegesky monteres med smør tilsættes timian og reven citronskal, smag til med salt. |
|
Opskriften er vist 16530 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne