Lammekølle med svampe i stegeso
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : |
|
|
Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Gnid lammekøllen med salt, peber og ingefær og styg sennep på den. Kom lammekøllen i stegesoen. Hæld ca. 1 dl. vand og 2 1/2 dl. fløde ved. Steg køllen under låg i ca. 2 timer ved 250ºC.
Kom de rensede og champignon i skiver ved sammen med lidt citronsaft og lad dem koge i skyen i ca. 5 minutter. Tag lammekøllen op. Tilsæt noget mere fløde og jævn evt. saucen med mel. Smag den til. Serveres med løse ris og tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 11381 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne