Lammekølle med salat af fennikel og bukkehornsblade
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : |
|
|
Lammekøllen saltes og pensles med røget olivenolie og grilles til den er som man ønsker. (Husk at lade kødet hvile) Fennikel renses og deles i dens naturlige lameller og grilles til de er møre, hvorefter de blandes med bukkehorns blade, +frø, knust hvidløg og appelsin saften. Nu lunes lammefonden som smages til med røget olivenolie og saften fra fenniklen.
|
|
Opskriften er vist 8000 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne