Naboens gode kyllingegryde
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt : |
|
|
Kyllingekødet tør op, krydres og brunes i smør i en gryde eller pande og eftersteger under låg til det er mørt, ca. 20 min.
Kartoflerne skrælles, halveres og skæres ud til trekanter, der koger halvmøre i vand i ca. 8 min. Tages op, drypper af i en sigte og steger derefter i smør på en pande, til de er brune og sprøde ( kan også sættes i ovnen i ildfast fad med smørklatter og vendes ofte), krydres med salt. Baconen steger og i fedet herfra cocktailpølserne. Væden fra tomaterne hældes i en gryde med 1 bouillonterning, lidt basilikum og salt, jævnes og smages til. Heri varmes tomaterne. Alt anrettes på et rundt fad i små grupper og klippet persille drysses over toamterne. |
|
Opskriften er vist 27501 gange,
og udskrevet 533 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer lars - 2008-02-16 18:13:23 den er lidt svær at lave, der står ikke noget om hvordan man laver det så det kommer til at passe sammen og det er som regel en af de sværeste ting eva - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god ret, madøre - 2005-01-01 01:01:01 lidt chili er også godt at putte i hvis man ken li det lidt stærkt,men go ret.. Timmy - 2005-01-01 01:01:01 Super god og lækker ret...men jeg er også et mad hoved |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne