Lammekølle med forårets grøntsager i wok
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : |
|
|
Lammekøllen gnides med citronsaft, (skallen skal bruges til brødkrummen), og den krydres godt med salt og peber.
Persille, hvidløg og citronskal hakkes fint og blandes med raspen.
2/3 heraf røres med olien og smøres på lammekøllen, resten blandes med den friskrevne parmesan og stilles til side.
Køllen steges i ovn ved 175° i ca. 1 1/2 time, 15 min. før den er færdig, hæves ovntemperaturen til 225°, persille-osteblandingen drysses over, og små klatter smør fordeles ovenpå. Stegen gratineres til den er sprød.
|
|
Opskriften er vist 7762 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-04-07 21:05:24 Ja, ærlig talt. WOK DEN !-----fnissss Thomas - 2005-01-01 01:01:01 Hvor er wokken ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne