Marrokansk lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Oprindelsesland : Marokko Indsendt : |
|
|
Prik huller i lammekøllen med en spids kniv. Bland ras-el-hanout, citronsaft, olie, hvidløg og koriander. Pres blandingen ned i hullerne i lammekøllen og fordel resten ud over kødet. Læg køllen i en stor frostpose, pres luften ud og bind knude på. Lammekøllen marineres natten over i køleskabet.
Forvarm ovnen til 200 grader og tag lammekøllen ud af køleskabet, så den får stuetemperatur.
Læg lammekøllen i en stor bradepande. Pres marinaden ud over kødet. Lammekøllen steges ca. 1½ time. Når den er færdig, skal den hvile mindst 15 min.
Serveres med fladbrød eller pitabrød og cacik og evt. en salat af bredbladet persille, mynte og rødløg dryppet med citronsaft.
|
|
Opskriften er vist 15369 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne