Jettes Oksemørbrad steg i Pistacie nødder
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Kødet pudses for fedt og sener. Halvdelen af nødderne prikkes i kødet. Brun kødet i forvarmet ovn ved 250 grader C, 5 minutter på hver side. Pensel med lidt af smørret under bruning.
Dæmp varmen til 170 grader C. Hak resten af nødderne groft og bland dem med resten af smørret. Fordel blandingen i et jævnt lag på stegen og krydr. Læg de pillede, skivede løg i bunden af bradepanden. Steg kødet færdigt i ca. 15 minutter. Tænd grillen og grill kødets overside i ca. 2 minutter. Lad kødet hvile for åben ovndør i 5 minutter, tag det ud af ovnen og lad det trække i 15 minutter. Kog bradepanden af med bouillon. Si skyen og bring den i kog med fløden. Smag til og lad det simre i 5 minutter. Lad nødderne blive i sovsen. Jævn sovsen med maizena. Det smager godt med ekstra nødder på toppen af stegen. |
|
Opskriften er vist 29861 gange,
og udskrevet 970 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-10-09 14:39:18 Helt fantastisk alle gæster var begejstrede Jannie - 2014-02-05 08:50:46 Nødderne giver en speciel oplevelse. Lavede den til gæster - vi er alle begejstrede - den skal helt sikker laves igen Rose - 2010-11-01 13:28:32 Lavede denne sidste år til nytårsaften - MUMS! Det var en kæmpe succes hos hele familien! Virkeligt lækkert, og pistacienødderne giver bare en mega god smag. Vi serverede den med en frisk kold pastasalat i marinade med hvidløg og forårsløg, samt smørstegte kartofler. MUMS Winnie - 2007-01-08 17:45:13 Det er rigtigt lækkert. Nødderne giver en virkelig lækker smag til både kød og sovs. MUMS!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne