Hasselbackkartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles, skæres i tynde skiver, men hænger sammen i bunden. Anbringes i et smurt ildfast fad drysses med salt, pensles med smør og drysses med rasp. Steger i 40 min. ved 225 grader C. alm. ovn til de er sprøde gyldne og velsmagende.
|
|
Opskriften er vist 54632 gange,
og udskrevet 1122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Jacob - 2011-12-16 15:49:56 Små bacon skiver of tynde hvidløgsskiver på skift i rillerne er fantastisk. Drys også gerne kartoflerne med paprika og basilikum for smagens og synets skyld anonym - 2010-12-28 18:04:58 kom 2 fed hvidløg ( knust med hvidløgapresser) sammen med smøret og pensel det på kartoflerne anonym - 2009-01-28 17:13:15 Kartoflen kan også ligges i en grydeske, så skærer man heller ikke igennem. anonym - 2007-11-14 13:36:26 Det er en god idé og stikke en stegenål gennem kartoflen, så skærre man ikke helt igennem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne