Strudse-Stroganoff med bacon
Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Løget skæres i terninger, tomaterne flås og skæres i småstykker.
Hvis kantarellerne er tørrede, lægges de i blød i vand ca. 1 time. 30 g smør brunes i en stegegryde og baconen kommes i. Når det begynder at krympe, brunes kødstykkerne på alle sider. Dæmp varmen og kom løgende i - de skal ikke brunes, overhæld med 2 glas hvidvin og lidt kalvesky. Gulerødderne skæres i skiver og tilsættes sammen med tomater, hvidløg, timian, salt og peber. Efter 1/2 time tilsættes svampene. Retten snurrer i alt ca. 1 time. Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 7739 gange,
og udskrevet 163 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne