Oksemørbrad med indlagt svinemørbrad
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Tilbered marinaden.
Læg den afpudsede svinemørbrad i en plastpose. Tilsæt halvdelen af marinaden og lad mørbraden trække 6 - 8 timer i køleskabet. Husk at vende den en gang imellem så lagen bliver godt fordelt. Derefter tørres mørbraden af og steges på stege-pande. Nu til øvelsen hvor svinemørbraden skal ind og ligge i oksemørbraden. Med en langskaftet grydeske, et strygestål e. lig. presses en kanal ind i oksemørbraden, hvorefter svinemørbraden presses ind i oksemørbraden, kan evt. snøres. Oksemørbraden Afpuds mørbraden og skær de tynde ende fra, daden vil blive stegt for hurtigt ( Kan grilles som tournedos). Kuglegrillen Placer kullene i den ene side af grillen, således der opstår 2 forskellige stegezoner. Grillprocessen Mørbraden pensles med lidt Jomfru olivenolie og krydres med salt og ”Santa Maria” peberblanding. Placer mørbraden på grillristen over på den ”varme” side. Brun kødet kort og godt på alle sider. Kødet flyttes nu over på den ”lune” side og grilles ca. 25 – 30 min. Vendes ofte, alt imens der pensles flittigt med farinmarinaden. Husk! at kødet skal hvile i ca. 10 min. Pakket ind i alu. folie. inden der "trancheres". |
|
Opskriften er vist 22474 gange,
og udskrevet 570 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne