Oksemørbrad med indlagt svinemørbrad

Oksemørbrad med indlagt svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1800 g.afpudset oksemørbrad
400 g.svinemørbrad
 
 Marinade:
6 spsk.Brun farin
 Sweet Chili sauce
 Teriyaki (Sojasauce)
 Engelsk sauce
 Vand eller oksebouillon
 Tabasco efter smag
 
Opskrift:
Tilbered marinaden.
Læg den afpudsede svinemørbrad i en plastpose. Tilsæt halvdelen af marinaden og lad mørbraden trække 6 - 8 timer i køleskabet. Husk at vende den en gang imellem så lagen bliver godt fordelt. Derefter tørres mørbraden af og steges på stege-pande.


Nu til øvelsen hvor svinemørbraden skal ind og ligge i oksemørbraden. Med en langskaftet grydeske, et strygestål e. lig. presses en kanal ind i oksemørbraden, hvorefter svinemørbraden presses ind i oksemørbraden, kan evt. snøres.


Oksemørbraden
Afpuds mørbraden og skær de tynde ende fra, daden vil blive stegt for hurtigt ( Kan grilles som tournedos).

Kuglegrillen
Placer kullene i den ene side af grillen, således der opstår 2 forskellige stegezoner.

Grillprocessen
Mørbraden pensles med lidt Jomfru olivenolie og krydres med salt og ”Santa Maria” peberblanding. Placer mørbraden på grillristen over på den ”varme” side. Brun kødet kort og godt på alle sider. Kødet flyttes nu over på den ”lune” side og grilles ca. 25 – 30 min. Vendes ofte, alt imens der pensles flittigt med farinmarinaden. Husk! at kødet skal hvile i ca. 10 min. Pakket ind i alu. folie. inden der "trancheres".





karakterer:
Opskriften er vist 22425 gange,
og udskrevet 570 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu