Marineret oksemørbrad og kartoffelsalat
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Læg mørbraden i fryseren i ca. 1 time, så er den lettere at skære i tynde skiver.
Tag mørbraden op af fryseren igen og skær den i ca. 20 tynde skiver.
Pisk olivenolie og basilikum sammen. Rør hakket estragon og friskkværnet peber i lagen. Læg kødet og rødløgene i et fad og hæld marinaden over. Stil fadet i køleskabet ca. et par timer. Vend kødet en gang imellem. Hæld lagen fra kødet og læg de tynde mørbradskiver på et fad. Tag rødløgene op af lagen og drys rødløgene og de soltørrede tomater over kødet. Skyl og pluk salatbladene. Stik dem ned mellem kødet og drys med hakket persille. Pynt evt. også med hele basilikumblade. Kog kartoflerne hele i en gryde med kogende vand i 15 minutter, indtil de er møre. Hæld vandet fra og skyl dem kort under koldt vand for at stoppe kogeprocessen. Lad kartoflerne dryppe godt af, kom dem i en skål og lad dem køle en smule af. Rør piskefløde og sennep sammen i en lille skål, indtil blandingen begynder at blive tyk. Vend blandingen sammen med kartoflerne, mens de stadig er varme og smag til med salt og peber. Server salaten kold. Pynt med groftrevne persille blade. |
|
Opskriften er vist 21771 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne