Oksemørbrad i solbærsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : |
|
|
Solbærsauce:
Steg løgene ved mellemvarme, indtil de er brune, og tilsæt portvin og rødvin - lad det koge i 5 minutter. Tilsæt solbærmarmelade og 1 liter fond eller bouillon og lad det koge ned til 1/3. Bagte rodfrugter: Skær rodfrugterne i 4 mm stave (blyanttykkelse). Bland dem med kartoffelbåde, lidt olie og salt og peber. Bages i ovnen ved 220 grader i cirka 20 minutter. Bøfferne krydres med salt og peber og steges på en varm pande i 3-5 minutter. Østers m. peberrod: Åben østersene og løsn østers fra skallen. Krydr okseskiver med salt, peber og pensel med lidt olivenolie. Placer østersene på skiver med pærestrimler, lidt peberrod, 4 cm lange strimler af purløg og rul stramt sammen. Anret på tallerkener. |
|
Opskriften er vist 11403 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne