Fyldt oksemørbrad med abrikoser
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Fedt og sener skæres af oksemørbraden. Mørbraden skæres op i hele den ene side så man har et stort stykke.
Marksvampe renses og hakkes, abrikoserne skæres småt ud og blandes med svampene samt hakket rosmarin, hvidløg presses i og det hele fordeles ud i mørbraden, som så rulles sammen og holdes på plads ved at stikke rosmarin stængerne ind i kødet, som hvis man syede den sammen. Mørbraden vendes i varm olie på en pande og steges færdig i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Svampesaucen: På panden, som kødet er stegt på, svitses to finthakkede skalotteløg samt 4-5 fint skårede marksvampe. Det sauteres i lidt olie i et par minutter. Det koges af med fire spiseskeer mørk balsamicoeddike, og der tilsættes 1 dl mørk fond. Det koges ned til det halve og smages til med salt og peber. Klar til servering. Tranebærsaucen: Tranebærrene koges med vand, sukker og stødt kanel. Bærrene koges ved lav varme i cirka 15. minutter og piskes ud med et piskeris. Ekstra sukker kan tilsættes efter smag. |
|
Opskriften er vist 25429 gange,
og udskrevet 1151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Nina M - 2007-10-31 16:13:04 Er der mon et tilberedningsforslag til kartoflerne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne