Morkelsovs (svampesovs)
Hovedingrediens : Svampe - Morkel Indsendt : |
|
|
Morklerne, der er sorte svampe, sies fra væden, svampene hakkes og letsvitses i smørret sammen med løg og melet drysses over, inden fløden og svampevæden tilsættes. Sovsen koger igennem og smages til med salt, peber og portvin.
|
|
Opskriften er vist 32889 gange,
og udskrevet 667 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2008-12-31 14:19:03 hmm god... og let at lave :-) Godt nytår til alle :) Ulla - 2008-03-12 11:51:59 det er simpelthen SÅ god en ret hurra for den Louise - 2007-03-20 12:38:58 Rigtig god - og let at lave Svend Åge - 2005-01-01 01:01:01 Super sauce |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne