Oksemørbrad med rygeost
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Steg bøfferne ca 2 minutter på hver side. Pak dem i folie, og lad dem hvile i 10 minutter.
Kog balsamico og rødvin ind.
Tilsæt sukker således at saucen karamellisere. Saucen må ikke være for tykflydende, men skal være lind.
Steg svampene i smør. Anretning: Læg som bund på tallerkenen saucen og svampe. Læg mørbraden ovenpå midt i tallerkenen. Kom rygeost ovenpå mørbraden, og slut evt. af med sprøde glasnudler. |
|
Opskriften er vist 8578 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne