Tournedos med svampesauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : |
|
|
Oksemøbraden afpudses for sener og skæres i 4 stykker, som bankes let.
Kog og pil kartoflerne.
De skyllede svampe sauteres godt af i 25 g margarine, tilsættes portvinen.
Lad det koge lidt ned og tilsæt så oksefond, lad det koge godt igennem.
Kom fløden i, smag til med salt og peber og jævn med Maizena til den har en god konsistens.
Smelt resten af margarinen på en pande og rist kartoflerne, til de er lysebrune (pommes Rissolees).
Steg bøfferne af på panden, de må ikke være gennemstegt.
|
|
Opskriften er vist 17430 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne