Oksekødsalat fra Thailand
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Rør dressingen sammen. Skær kødet i meget tynde strimler.
Rens forårsløgene og skær dem i tynde skiver på langs.
Læg halddelen af løgskiver ne ved kødet.
Del chilien på langs og fjern kernerne.
Skær chilikødet i tynde strimler og bland dem i oksekødet.
Hæld dressingen over kødet og stil det i køleskabet i 20 min.
Skyl og slyng salaten. Skræl agurken og skær den i skiver.
Anret salat og agurkeskiver på et fad.
Læg kødet ovenpå sammen med resten af forårsløgende og server.
|
|
Opskriften er vist 18020 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-07 15:23:27 skal kødet ikke stegs først? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne