Tournedos med kantarelsauce a la Cremefine
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : |
|
|
Oksemørbraden afpudses og renses for sener og skæres i 4 stykker, som bankes let.
Kog og pil kartoflerne.
De skyllede kantareller sauteres i 25 g. flydende Becel eller smør, hvor rødvinen tilsættes.
Lad det koge lidt ned, tilsæt oksebouillonen og lad det koge godt igennem.
Kom Cremefine til Madlavning i, smag til med salt og peber og jævn med Maizena.
Brun resten af den flydende Becel/smørret på en pande og rist kartoflerne til de er lysebrune.
Steg bøfferne af på panden - de må ikke blive gennemstegte.
Server evt. lidt spinat salat til
|
|
Opskriften er vist 15249 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne