Grillet oksecarpacio med Prima Donna
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl rucolasalaten og skær den groft.
Opvarm grillpanden - sørg for at den er rigtig varm. Puds kødet af for sener og fedt. Knus peberblandingen i en morter eller blender. Rul kødet i denne blanding og tryk den godt ind i kødet. Kom kødet på grillpanden og grill det i ca. 4-5 min. Vend kødet ofte. Tag det af grillpanden og lad det hvile i 5 min. Efter endt hviletid grilles kødet endnu en gang i ca. 4-5 min. Vend kødet ofte. Kødet skal hvile igen inden det udskæres. Skyl peberfrugterne. Steg dem ved svag varme. Dette kan gøres imens kødet trækker. Skær efter grillning peberfrugterne på langs og fjern kernerne. Skæres herefter de ud i grovere stykker og krydres med salt. Servering: Kødet skæres i tynde skiver og anrettes på et fad. Kom rucolasalaten, peberfrugt og revet Prima Donna på toppen af kødet. Hæld evt. lidt olie på anretningen for at give ekstra smag. |
|
Opskriften er vist 20953 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne