Grillet oksecarpacio med Prima Donna

Grillet oksecarpacio med Prima Donna, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Grillet oksecarpacio med Prima Donna, billede 4 Grillet oksecarpacio med Prima Donna, billede 1 Grillet oksecarpacio med Prima Donna, billede 2 Grillet oksecarpacio med Prima Donna, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
900 g.oksemørbrad eller oksefilet
 
3 rød peberfrugt
1 bdt.rucolasalat
100-150 g.Prima Donna ost
5 slags peberkorn (kan købes som blanding)
 
Opskrift:
Skyl rucolasalaten og skær den groft.

Opvarm grillpanden - sørg for at den er rigtig varm. Puds kødet af for sener og fedt. Knus peberblandingen i en morter eller blender. Rul kødet i denne blanding og tryk den godt ind i kødet. Kom kødet på grillpanden og grill det i ca. 4-5 min. Vend kødet ofte. Tag det af grillpanden og lad det hvile i 5 min.

Efter endt hviletid grilles kødet endnu en gang i ca. 4-5 min. Vend kødet ofte. Kødet skal hvile igen inden det udskæres.

Skyl peberfrugterne. Steg dem ved svag varme. Dette kan gøres imens kødet trækker. Skær efter grillning peberfrugterne på langs og fjern kernerne. Skæres herefter de ud i grovere stykker og krydres med salt.

Servering:
Kødet skæres i tynde skiver og anrettes på et fad.

Kom rucolasalaten, peberfrugt og revet Prima Donna på toppen af kødet. Hæld evt. lidt olie på anretningen for at give ekstra smag.





karakterer:
Opskriften er vist 20953 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu