Oksemørbrad med parmaskinke
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Krydr kødet med salt og peber, pak det ind i parmaskinke, og snør det med kødsnor.
Brun kødet på alle sider i 100 g smør på en pande.
Læg det på en rist over en bradepande, og stil det i ovnen ved 160ºC. i ca. 25 min. på midterste ovnribbe.
Brun løgternene i 50 g smør i en gryde.
Drys melet over, og rør rundt.
Tilsæt eddiken, og kog op.
Tilsæt fonden, og lad saucen småsnurre i ca. 10 min., rør jævnligt i den.
Pisk 100 g smør i den.
Smag smag til med salt og peber.
Skær gulerødderne i skrå skiver, rens forårsløgene, og nip sukkerærterne.
Giv grønsagerne et opkog i letsaltet vand 3-4 min.
Afdryp og afkøl dem i en sigte.
Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og vend grønsagerne heri.
Skær kødet i tynde skiver, og server det med sauce, grønsager og kartofler.
|
|
Opskriften er vist 29846 gange,
og udskrevet 919 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne