Oksemørbrad med bagte rodfrugter

Oksemørbrad med bagte rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.blandede rodfrugter (gulerod selleri pastinak etc.)
100 g.smør
 salt
 peber
2 tournedos af oksemørbrad
4 skiverserranoskinke
2.5 dl.Kalvefond
0.5 dl.Balsamicoeddike
50 g.smør
 
Opskrift:
Rodfrugterne skrælles og skæres i passende stykker, f.eks. 3 x 1cm. Bages i ovnen med smør, salt og peber i fad med alufolie over i ca. 20 minutter. Balsamico reduceres i gryde, og fonden kommes ved. Koges ind til passende konsistens. Kold smør i terninger piskes i for smag og konsistens. Kødet steges efter eget valg, og skinken bages sprød i ovnen. Anrettes på tallerken med rodfrugter nederst, kødet på og skinken på som "sejl". Saucen hældes omkring.





karakterer:
Opskriften er vist 34929 gange,
og udskrevet 556 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-28 22:39:50
Der er 150 g smør i denne opskrift! Man må kunne lave den med meget mindre fedt i