Hel oksemørbrad, marinade og grøntsager
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Pensl mørbraden med lidt Jomfru olivenolie og krydr med salt og friskkværnet sort peber.
Placér mørbraden pa grillristen, over grøntsagerne.
Kødet grilles i ca. 50 min. og vendes af og til.
Ind imellem pensles der med marinaden, men først efter den har taget den første farve.
Husk, at kødet skal hvile i ca. 15 min., inden der "trancheres".
Urter til opskriften lægges i alu-bakke og steger med, fiskes op af alu-bakken og holdes varme. Skyen fra kødet og grøntsagerne, hældes i en gryde og koges ind med 1-2 dl. piskefløde. Serveres til. |
|
Opskriften er vist 70026 gange,
og udskrevet 1100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (29 stemmer) |
|
Kommentarer gitte - 2007-12-30 11:52:27 hvad for urter ???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne