Proteinbar

Proteinbar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Diverse slik

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
100 g.hasselnødder
1 bøttehonning
75 g.kokosmel
75 g.kakao
200 g.havregryn
200 g.proteinpulver med kakaosmag
 
Opskrift:
Honningen sættes i vandbad på moderat varme og smeltes til det er helt flydende. Hasselnødder og havregryn pulveriseres med en blender. Nødderne, havregryn, kokosmel, kakaoen og proteinpulvret blandes godt sammen i en skål.

I en anden skål hældes det smeltede honning nu op i og pulverblandnigen tilsættes under omrøring. Undervejs spædes der op med skummetmælk dog kun til massen bliver fast.

Herefter hældes massen over i nogle muffinskåle (kan købes i de fleste supermarked) og sættes i køleskabet.

Og vupti ca 16 - 18 stk. proteinbar m. fremragende smag og gode ingredienser.

Proteinindhold ca. pr stk. 20 g.





karakterer:
Opskriften er vist 29230 gange,
og udskrevet 509 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (50 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-27 12:04:33
spis nødder er mere godt i ``

  -   2010-10-09 18:08:38
De andre ingredienser indeholder også protein og derfor kan det sagtens passe med, at der er ca. 20 gram protein i hver af de 16-18 proteinbarn. ;)

  -   2010-05-23 18:50:28
Ifølge mine beregninger er der langt fra 20 gram i hver? I hele blandingen er der kun lidt over 200 gram protein :S

  -   2010-03-29 16:54:37
HVor lang tid holder de?

  -   2009-01-31 21:30:48
honning står der 1 bøtte? hvor mange gram/liter eller hvilket målestok man nu normalt bruger... var nede i lokalbutikken men de havde flere størrelser af de bøtter...

  -   2009-01-17 18:51:18
God som udgangspunkt, men for sød og og for meget kakao til min smag. Jeg synes den er bedre således: Erstat halvdelen af nødderne med græskarkerner (begge dele blendes groft). 240 g honning, 40 g kakao. Havregryn hele. Proteinpulver: naturel (som fås uden tvivlsomme tilsætningsstoffer). Vand i stedet for skummetmælk.

  -   2005-01-01 01:01:01
de smager rigtig godt hvis man ikke blender havregryn og hasselnødder. Det giver det en rigtig god konsistens. Prøv eventuelt at hælde lidt mere mælk i så de er l idt flydende og sæt dem i ovnen 15 min ved ca 200 grader