Proteinbar
Indsendt : |
|
|
Honningen sættes i vandbad på moderat varme og smeltes til det er helt flydende.
Hasselnødder og havregryn pulveriseres med en blender.
Nødderne, havregryn, kokosmel, kakaoen og proteinpulvret blandes godt sammen i en skål.
I en anden skål hældes det smeltede honning nu op i og pulverblandnigen tilsættes under omrøring. Undervejs spædes der op med skummetmælk dog kun til massen bliver fast. Herefter hældes massen over i nogle muffinskåle (kan købes i de fleste supermarked) og sættes i køleskabet. Og vupti ca 16 - 18 stk. proteinbar m. fremragende smag og gode ingredienser. Proteinindhold ca. pr stk. 20 g. |
|
Opskriften er vist 29230 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (50 stemmer) |
|
Kommentarer bah - 2011-03-27 12:04:33 spis nødder er mere godt i `` anonym - 2010-10-09 18:08:38 De andre ingredienser indeholder også protein og derfor kan det sagtens passe med, at der er ca. 20 gram protein i hver af de 16-18 proteinbarn. ;) Jonas - 2010-05-23 18:50:28 Ifølge mine beregninger er der langt fra 20 gram i hver? I hele blandingen er der kun lidt over 200 gram protein :S NIcolai - 2010-03-29 16:54:37 HVor lang tid holder de? anonym - 2009-01-31 21:30:48 honning står der 1 bøtte? hvor mange gram/liter eller hvilket målestok man nu normalt bruger... var nede i lokalbutikken men de havde flere størrelser af de bøtter... Michael - 2009-01-17 18:51:18 God som udgangspunkt, men for sød og og for meget kakao til min smag. Jeg synes den er bedre således: Erstat halvdelen af nødderne med græskarkerner (begge dele blendes groft). 240 g honning, 40 g kakao. Havregryn hele. Proteinpulver: naturel (som fås uden tvivlsomme tilsætningsstoffer). Vand i stedet for skummetmælk. Hulk - 2005-01-01 01:01:01 de smager rigtig godt hvis man ikke blender havregryn og hasselnødder. Det giver det en rigtig god konsistens. Prøv eventuelt at hælde lidt mere mælk i så de er l idt flydende og sæt dem i ovnen 15 min ved ca 200 grader |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne