Kylling a la Denise
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Australien Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og tør kyllingen. Skær den i portionsstykker og drys den med salt og peber. Smelt smør i en stegegryde og brun kyllingestykkerne over det hele.
Gem nogle af druerne til pynt. Kom resten af druerne i en køkkenmaskine og kør et par sekunder og passer dem derefter gennem en si. Hæld druesaften i gryden og lad kyllingen simre uden låg i ca. 30 minutter til den er helt gennemstegt. Anret kyllingestykkerne på et varmt serveringsfad – hold dem varme. Spæd stegeskyen med fløde og lad det koge et par minutter. Skræl bananerne og skær dem i halve og derefter midt over. Brun dem hastigt i smør. Steg baconskiverne sprøde. Hæld lidt af saucen over kyllingen. Pynt med bacon, halve druer og bacon. Server resten af saucen ved siden af. Som tilbehør kan serveres ris eller kartofler, samt en grøn salat. Tips: Opskriften på denne anderledes kyllingeret stammer fra Australien, hvor man ofte bruger frugt i maden, specielt i retter med fjerkræ. Kyllingen steges i druesaft og pyntes med banan, vindruer og bacon. |
|
Opskriften er vist 18011 gange,
og udskrevet 437 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Madglad - 2012-06-11 16:40:16 Rigtig god opskrift. Hele familien er vild med den også de stegte bananer. mig - 2011-10-28 09:24:24 god opskrift alle sammen :) Tina - 2007-03-18 09:50:59 Fantastisk opskrift. Dog er vi ikke så vilde med de stegte bananer:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne