Oksemørbrad stegt som steaks
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Skær mørbraden i steaks på hver ca. 200 g. Vask kartoflerne grundigt. Bunden snittes af aspargesene og de skylles med hovederne nedad.
Lav to små ridser i hver kartoffel og kom 1 blad salvie i hver rids. Bag kartoflerne midt i ovnen ved 180°C i ca. 1 time. Steg steaksene i olien på en forvarmet pande ved mellemhøj varme i 5-6 minutter på hver side (de skal steges længere hvis man skal have dem gennemstegt, eller mindre hvis de skal være røde). Tilsæt salt og peber efter smag. Tag steaksene af panden og læg dem på tallerkner 1-2 minutter. Imens steges asparges i panden. Steaks og asparges serveres straks med kartoflerne. |
|
Opskriften er vist 46140 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne