Oksemørbrad med gorgonzolasauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Rengør kødet og skær det i regulære bøffer. Krydr med salt og peber. Steg bøfferne i olie indtil de er halvstegte. Færdigsteg dem i ovnen ved 180 grader C.
Sauce: Opvarm fløden til den koger og tilsæt gorgonzola. Tilsæt marsala og inddamp alkoholen. Tilsæt smør med lidt mel i. Tilsæt rosenpeberkorn. Indkog saucen og tilsæt salt og peber. Rengør kartoflerne og bag dem i ovnen med olie, halvdelen af basilikumbladene, salt og peber. Når kartoflerne er færdigstegte, tilsættes resten af den finskårede basilikum. Del salatbladene og tilsæt finskårede, ristede mandler. |
|
Opskriften er vist 26300 gange,
og udskrevet 693 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer lotte - 2007-10-10 06:13:21 hvorlænge skal det inddampe og hvor meget fløde Per - 2007-02-07 09:34:51 Jeg vil tro 1-2 dl. fløde Kim - 2005-01-01 01:01:01 Hvor meget fløde ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne