Oksemørbrad med gorgonzolasauce

Oksemørbrad med gorgonzolasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.oksemørbrad
 havsalt
 peber
 extra jomfru olivenolie
 
 Kartofler:
800 g.nye kartofler
1 spsk.extra jomfru olivenolie
5 kvistefrisk basilikum
 
 Salat:
200 g.julesalat
50 g.mandler
 
 Sauce:
100 g.gorgonzola
1.5 dl.marsala-vin
40 g.usaltet smør
 hvedemel
2 tsk.rosenpeberkorn
 bordsalt
 peber
 
Opskrift:
Rengør kødet og skær det i regulære bøffer. Krydr med salt og peber. Steg bøfferne i olie indtil de er halvstegte. Færdigsteg dem i ovnen ved 180 grader C.

Sauce:
Opvarm fløden til den koger og tilsæt gorgonzola. Tilsæt marsala og inddamp alkoholen. Tilsæt smør med lidt mel i. Tilsæt rosenpeberkorn. Indkog saucen og tilsæt salt og peber.

Rengør kartoflerne og bag dem i ovnen med olie, halvdelen af basilikumbladene, salt og peber. Når kartoflerne er færdigstegte, tilsættes resten af den finskårede basilikum.

Del salatbladene og tilsæt finskårede, ristede mandler.





karakterer:
Opskriften er vist 26300 gange,
og udskrevet 693 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-10 06:13:21
hvorlænge skal det inddampe og hvor meget fløde

  -   2007-02-07 09:34:51
Jeg vil tro 1-2 dl. fløde

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor meget fløde ?