Oksemørbrad fyldt med svampe
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden skæres i 200 grams-stykker.
Fyld: Svits løg, hvidløg, østerhatte, salt og peber i en gryde. Tilsæt rødvin, balsamico og timian. Kog ned til næsten al væsken er væk. Blendes herefter til puré. Når svampepuréen er kold skæres en slids i hver steak i siden. Fyld med svampepuré i slidserne. Steg steaks på en varm pande til de er brune på begge sider. Eftersteges i ovn i 6 min. på 200°C. Kartoflerne vaskes og bages i ovn i 60 min. ved 170°C. Anret de fyldte steaks med dampede asparges og bagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 16373 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-03-29 23:21:31 skal bøfferne pakkes ind når de skal i steges færdig i ovn ????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne