Oksemørbrad fyldt med svampe

Oksemørbrad fyldt med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.oksemørbrad
 
 Fyld:
1 løg
2 fedhvidløg
300 g.østershatte
1 tsk.havsalt
1 knsp.hvid peber
2 dl.rødvin
1 dl.balsamico vineddike
2 kvistefrisk timian
 
 Tilbehør:
4 bagekartofler
20 grønne asparges
 
Opskrift:
Mørbraden skæres i 200 grams-stykker.

Fyld:
Svits løg, hvidløg, østerhatte, salt og peber i en gryde. Tilsæt rødvin, balsamico og timian. Kog ned til næsten al væsken er væk. Blendes herefter til puré.

Når svampepuréen er kold skæres en slids i hver steak i siden. Fyld med svampepuré i slidserne. Steg steaks på en varm pande til de er brune på begge sider. Eftersteges i ovn i 6 min. på 200°C.

Kartoflerne vaskes og bages i ovn i 60 min. ved 170°C.

Anret de fyldte steaks med dampede asparges og bagte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 16371 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-29 23:21:31
skal bøfferne pakkes ind når de skal i steges færdig i ovn ?????